Loading

Break Sokos Hotel Bomba

Break Sokos Hotel Bomban uudistuneet hotellihuoneet
Bomba spa
Break Sokos Hotel Bomban uudistuneet hotellihuoneet
Bomba spa

Break Sokos Hotel Bomba

Pielisen rannalla sijaitseva Break Sokos Hotel Bomba on pelkän kivenheiton päässä Bomban kauniista karjalaiskylästä. Bomban uudistettu kylpylähotelli hellii jokaista aistiasi: silmänruokaa Pielisen maisemista, makuelämyksiä Trattoria-ravintolan menusta, ympäröivän luonnon hiljaisuutta kuuloaistille, sekä kylpylän laineista ja lämpimistä löylyistä rentouttavaa kosketusta ihollesi.

Hotellilla on Sustainable Travel Finland-merkki, joka tarkoittaa sitä, että yritys huomioi vastuullisuuden omassa toiminnassaan.

Break Sokos Hotel Bomballa on esteettömyys huomioitu hyvin. Liikuntaesteisten pysäköintipaikat ovat hotellin läheisyydessä sekä kerroksiin ja huoneisiin on esteetön pääsy. Esteetön WC on yleisissä tiloissa pohjakerroksissa. Hotellissa on kolme esteetöntä huonetta, joissa on varmistettu, että pyörätuolista käsin voi käyttää huoneen ominaisuuksia hyvin. Myös kylpylässä voi vierailla esteettömästi, mm. altaaseen on nostin. 

Break Sokos Hotelin kanssa samassa pihapiirissä on Bomban talo, jossa on kahvila, näyttelyitä ja puoti. Talon ensimmäiseen kerrokseen on esteetön pääsy ja esteetön WC, mutta toiseen kerrokseen ei ole esteetöntä pääsyä. 

Varaa verkkokaupan kautta

Yhteystiedot

Break Sokos Hotel Bomba
Tuulentie 10, 75500 Nurmes
0107830450
sales.karelia@sokoshotels.fi

Loading count of favourites list