Loading

Käy syvemmälle luontoosi

Voimaannuttavia elämyksiä Nurmeksen matkailun sydämessä

Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, kolmen kansallispuiston keskellä on Bomba, jossa hiljaisuus, mielenrauha ja luonto tulevat osaksi sinua. Bomballa kokemista riittää ainutlaatuisesta karjalaisesta kylpylästä henkeäsalpaaviin luontopolkuihin. Koskematon luonto, kansallinen kulttuuriperintö ja aidot, kiireettömät kohtaamiset ovat matkailua, jota ei voi monistaa. Se on koettava siellä missä se on totta, Nurmeksen matkailun sydämessä. Bomba on paikka, johon ei eksytä, vaan löydetään tarkoituksella. Bomba sopii heille, jotka kaipaavat keskelle hiljaisuutta, osaksi luontoa. Heille, jotka haluavat löytää yhteyden johonkin itseä suurempaan – ja lopulta omaan itseensä.  

Lataa kesän 2024 esite tästä


                                                                  Nurmeksesta on 1,5 tunnin ajomatka Kuopioon, Joensuuhun, Kajaaniin ja Patvinsuon kansallispuistoon. Kolin, Tiilikkajärven ja Hiidenportin kansallispuistoihin, Tahkolle ja Vuokattiin ajaa tunnissa. Nurmekseen pääsee myös junalla ja linja-autolla.    


Lataa tästä Nurmeksen matkailukartta >>

                     

Mitä bloggarit ovat kokeneet Bomballa?

Muita Ihania – Kotimaassa matkaillen Nurmeksen seudulla | Meriharakan vierailu Kainiemen huviloissa, Kohtavaaran luonto-ja historiapolulla ja ToivontornissaMeriharakan vierailu karhunkatselukopissaMaailman äärellä top 11 luontokohteet |Maailman äärellä Break Sokos Hotel Bombassa ja saariretkellä Pielisellä | Kerran elämässä vieraili Break Sokos Hotel Bomballa ja Bomba-actionin kalastusretkellä | Kerran elämässä yöpyi Break Sokos Hotel Bomballa | Majatalosta majataloon hiihtoretki | Bomba: upeita järvimaisemia, aktiivista lomailua ja karjalaista ystävällisyyttä

Tulevia tapahtumia ei ole saatavilla

Lakeland Bomba Instagram

Loading count of favourites list