Loading

Käy syvemmälle luontoosi

Voimaannuttavia elämyksiä Nurmeksen matkailun sydämessä

Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, kolmen kansallispuiston keskellä on Bomba, jossa hiljaisuus, mielenrauha ja luonto tulevat lähelle. Bomballa kokemista riittää ainutlaatuisesta karjalaisesta kylpylästä henkeäsalpaaviin luontopolkuihin. Koskematon luonto, kansallinen kulttuuriperintö ja aidot, kiireettömät kohtaamiset ovat matkailua, jota ei voi monistaa. Se on koettava siellä missä se on totta, Nurmeksen matkailun sydämessä. Bomba on paikka, johon ei eksytä, vaan löydetään tarkoituksella. Bomba sopii heille, jotka kaipaavat keskelle hiljaisuutta, osaksi luontoa. Heille, jotka haluavat löytää yhteyden johonkin itseä suurempaan – ja lopulta omaan itseensä.


   

Nurmeksesta on 1,5 tunnin ajomatka Kuopioon, Joensuuhun, Kajaaniin ja Patvinsuon kansallispuistoon. Kolin, Tiilikkajärven ja Hiidenportin kansallispuistoihin, Tahkolle ja Vuokattiin ajaa tunnissa. Nurmekseen pääsee myös junalla ja linja-autolla.

 


Lataa tästä Nurmeksen matkailukartta >>

  Tutustu Nurmeksen liikenneyhteyksiin tarkemmin >>   Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme >>   Matkailuneuvonnan yhteystiedot  >>
 

Tulevat tapahtumat

Talviloma Nurmeksessa

19.02.2024 - 10.03.2024

Lakeland Bomba Instagram

Loading count of favourites list