Loading

Tapahtumat

Tuo tapahtumasi Bomban alueelle

Mitä on Bomba?

Koskematonta luontoa, kiireettömiä kohtaamisia, aitoa arjesta irtautumista. Bomban matkailualueella karjalainen kulttuuri elää vahvana. Ihmisiä yhdistää vieraanvaraisuus ja kolmen kansallispuiston keskellä, karun kauniin Pielisen äärellä luonto on läsnä kaikkialla. Tapahtumajärjestäjälle Bomba tarjoaa kohtauspaikkoja tuhannen ihmisen areenasta uniikkeihin juhlatiloihin ja intiimeihin kokouskabinetteihin. Vierailukohteet yllättävät kokeneemmankin maailmanmatkaajan ja oheispalvelut kattavat vaativatkin toiveet. Mitä ei löydy valmiina, järjestyy joustavasti. Break Sokos Hotel Bomban alue ja Hyvärilä muodostavat yhdessä valmiin paketin suuriinkiin tilaisuuksiin – tapahtumatiloista majoitukseen ja ravintoloista oheisohjelmaan. Bomba on kaikkea paitsi tavanomainen.

Esitteeseen pääset klikkaamalla kuvaa.

Bomba tapahtumapaikkana kuva

Tapahtumamyynti

Tapahtumanjärjestäjän palvelut, tuki ja lippukauppa
Ota yhteyttä alueen matkanjärjestäjään
Äksyt Ämmät Oy
+358 50 477 2570
sales@aksytammat.fi
www.aksytammat.fi


Majoitus

Alueella on noin 1200 vuodepaikkaa. Suurin osa majoituskapasiteetista löytyy Break Sokos Hotel Bomban ja Hyvärilän ympäristöstä,  yhteensä n. 800 vuodepaikkaa 1,5 km säteellä toisistaan.

Break Sokos Hotel Bomba

Hyvärilä

Katso Hyvärilän 360-esittely täältä

Bomban alueelta löytyy myös mökkimajoitusta ja majatalomajoitusta. Katso muut majoituskohteet täältä

Katso Laitalan lomien 360-esittely täältä

Katso Majatalo Pihlajapuun 360-esittely täältä


Tapahtuma- ja juhlapaikat

Katso Nurmeksen 360-esittely täältä

Hyvärilä nuoriso- ja matkailukeskus

Hyvärilän välittömässä läheisyydessä sijaitsee 9-reikäinen golfkenttä ja PielisAreena. Hyvärilän tiloissa on järjestetty aiemmin mm. häitä, seminaareja ja koulutuksia.

Lisätietoa Hyvärilän kokouspalveluista täältä

PielisAreena

Hyvärilän kanssa samassa pihapiirissä sijaitseva PielisAreena on kohtaamispaikka liikunnalle, koulutuksille, kulttuurille, tapahtumille ja elinkeinoelämälle. Tila on jaettavissa tarpeen mukaan kolmeen osaan. PielisAreenalla on järjestetty aiemmin mm. messuja, konsertteja, gaaloja ja urheilukilpailuja.

Lisätietoa PielisAreenasta täältä

Break Sokos Hotel Bomba

Break Sokos Hotel Bomba sijaitsee 1,5 km päässä Hyvärilästä. Alue koostuu kylpylähotellista, karjalaiskylästä ja 500-paikkaisesta katetusta kesäteatterista. Hirsiset rakennukset luovat hienot puitteet onnistuneelle kokoukselle. Tiloissa on aiemmin järjestetty mm. konsertteja, kokouksia ja juhlatilaisuuksia. Varaukset kylpylähotelliin myyntipalvelusta sales.karelia@sokoshotels.fi p. 0201234660.

Lisätietoa Break Sokos Hotel Bomban kokouspalveluista täältä

Nurmes-talo

Kulttuuri- ja kirjastotalo monipuolisine tiloineen sijaitsee keskeisellä paikalla Nurmeksen Vanhan Kauppalan vieressä. Vuonna 2021 peruskorjauksen jälkeen avautuva Nurmes-talo tulee olemaan inspiroiva ympäristö kaikenlaisille kohtaamisille. Tiloissa on järjestetty aiemmin mm. kulttuuritilaisuuksia, elokuvanäytöksiä, luentoja, seminaareja ja juhlatilaisuuksia.

Lisätietoa Nurmes-talon palveluista täältä

Valtimotalo

Valtimotaloon mahtuu isompiakin tilaisuuksia. Siellä on pidetty muun muassa konsertteja, messuja ja sählyturnauksia.

Lisätietoa Valtimotalon palveluista täältä

Kuntalaisen Talo

Kuntalaisen Talo on valmistunut 1988, ja sen on suunnitellut arkkitehti Olavi Noronen. Arkkitehtuuriltaan erikoisessa rakennuksessa on muun muassa noin 50 nurkkaa. 150 henkilölle Juhlasali, lava ja flyygeli

Loading count of favourites list