Loading

Ryhmät

Tuo ryhmäsi Bomban alueelle

Ryhmämyynti

Ryhmämatkanjärjestäjän palvelut, paketointi, tuki, opasvälitys ja lippukauppa
Ota yhteyttä alueen vastuulliseen matkanjärjestäjään
Äksyt Ämmät Oy
+358 50 477 2570
sales@aksytammat.fi
www.aksytammat.fi

 

Majoitus

Alueella on noin. 1200 vuodepaikkaa ja suurin osa majoituskapasiteetista löytyy Break Sokos Hotel Bomban ja Hyvärilän ympäristöstä 1,5 km säteellä toisistaan, josta löytyy yhteensä n. 800 vuodepaikkaa.

Break Sokos Hotel Bomba

Hotellin alue koostuu kylpylähotellista sekä karjalaiskylästä. Alueen suosituin nähtävyys on v. 1978 valmistunut hirsirakenteinen Bomban talo, jossa sijaitsee karjalaistyylinen ravintola erikoisine kokoustiloineen.  Break Sokos Hotel Bomba tarjoaa majoitusta kylpylähotellin standard-huoneissa tai viihtyisissä economy-tasoisissa karjalaiskylän hirsirivitaloissa. Uusittu, upea Spa Bomba erilaisine saunoineen ja altaineen tarjoaa elämyksiä ja rentoutumista kaikille aisteille.

50 x karjalaiskylän economy 2hh, mahdollisuus lisävuoteisiin
60 x kylpylähotellin standard 2hh, mahdollisuus lisävuoteisiin
2 x kylpylähotellin juniorsuite, mahdollisuus lisävuoteisiin.

Hyvärilä

Hyvärilä on kuin pieni idyllinen maalaiskylä, jossa on kaikki tarvittava lähellä. Kun alueeseen yhdistetään vieressä oleva Break Sokos Hotel Bomba, ovat 1,5 kilometrin säteellä tapahtumatilat, ruokailu ja majoituspaikkoja. Lisäksi Hyvärilän välittömässä läheisyydessä sijaitsee 9-reikäinen golfkenttä ja PielisAreena.

200 vuodepaikkaa jakaantuu Kartanohotelli, lomahuoneistot, retkeilymajat, leirintämökit. Lisäksi leirintäalue (50 sähköpaikkaa)

Katso Hyvärilän 360 esittely täältä

Bomban alueelta löytyy myös mökkimajoitusta ja majatalomajoitusta. Katso muut majoitus kohteet täältä.

Katso Laitalan lomien 360 esittely täältä

Katso Majatalo Pihlajapuun 360 esittely täältä

Katso Nurmeksen 360 esittely täältä

 

Käyntikohteet

Bomban talo

Bomban talo on kopio vuonna 1855 Suojärvelle rakennetusta talosta. Nurmekseen se rakennettiin karjalaisten kokoontumispaikaksi, jossa on nykyisin ravintola, putiikkeja ja näyttelyitä. Alueen tunnetuin ja vierailluin nähtävyys, joka on Nurmes-matkan must see-listalla. Ympäristössä on tsasouna ja useita muistomerkkejä. Bomban talon vieressä on kylpylähotelli Break Sokos hotel Bomba, jonka kylpylä on tasokas. Bomban karjalaiskylään on saatavilla opastuksia ja ne varataan Äksyt Ämmät Oy:n kautta.

Puu-Nurmes ja Vanha Kauppala

Vanha Kauppala on Nurmeksen keskustassa ja myöskin Nurmes-matkan must see-listalla. Puu-Nurmes on yksi Suomen parhaiten säilyneitä puutaloalueita. Vanhan Kauppalan alueella on myös Nurmeksen kirkko, joka on Suomen viidenneksi suurin kirkko, kaunis satama ja muistomerkkejä. Vanhaan Kauppalaan on saatavilla opastuksia ja ne varataan Äksyt Ämmät Oy:n kautta.

 

Muita käyntikohteita löydät Käyntikohteet-osiosta.

Ruokapaikat

Suuremmille ryhmille sopivia ruokapaikkoja ovat Bomban ravintola, Laitalan Lomat ja Puukarin Pysäkki. 

 

 

Loading count of favourites list