Loading

Liikenneyhteydet

Kulkuyhteydet Bomballe ja Bomballa

Bomba on omaleimainen ja luonnonkaunis matkailukohde Nurmeksessa, joka sijaitsee Pohjois-Karjalan ehtaa karjalaisuutta henkivissä perinnemaisemissa. Riippuen matkasuunnitelmistasi ja lähtöpaikastasi, joskus huolettomin ja ympäristöystävällisin vaihtoehto on matkustaa junalla Bomballe. Jos haluat tutustua alueen hurmaaviin kyläkohteisiin, tutkia alueen satumaisia salaisuuksia laajalti myös viikonloppuna, on auto suositeltu menopelisi. Kesäisin pidempikin matka taittuu leppoisasti myös pyörän satulassa tai kävellen rauhallisia baanoja pitkin.

Liikenneyhteydet Bomballe Pohjois-Karjalaan

 

Bomba on Nurmeksen matkailualue, joten julkista liikennettä käyttämällä Nurmes on määränpääsi. Liikenneyhteydet Bomballe Pohjois-Karjalaan niin julkisilla liikennevälineillä, veneellä tai omalla autolla.

Junalla

Nurmekseen pääsee taajamajunalla Joensuusta, josta on hyvät yhteydet Helsinkiin. Matka taajamajunalla kestää noin kaksi tuntia, ja junia tulee ja lähtee kahdesti päivässä. Junamatka onkin huolettomin ja luonnon kannalta paras tapa saapua Nurmekseen sen historiaa huokuvan rautatieaseman kautta. Tarkista junien tarkemmat aikataulut VR:n verkkosivuilta.

Linja-autolla

Suositko menopelinäsi joukkoliikennettä? Silloin kannattaa hypätä linja-auton kyytiin! Joensuusta ja Kajaanista kulkee päivittäin useita linja-autovuoroja Nurmekseen. Sama linja-auto kulkee Joensuusta aina Kajaaniin asti. Kuopion kautta linja-autoja kulkee myös Nurmekseen. Tarkistathan linja-autojen aikataulut Matkahuollon verkkosivuilta.

Autolla

Bomballe vie monta tietä, joiden maisemat ovat suotuisat myös kaikille automatkustajille. Joensuusta, Kuopiosta ja Kajaanista automatka kestää noin 1,5 tuntia. Jos saavut Helsingistä, vie matka arviolta 6 tuntia. Asuntoautoilijoille leirintäalue löytyy Hyvärilä Nuoriso-ja matkailukeskuksesta.

Reissukyyti-palvelu

Reissukyyti-nettisovelluksen avulla voit kätevästi tarjota tai pyytää kyytiä polttoainekustannusten hinnalla. Kyydin voi jakaa vain osan matkaa tai napata kyytiläisen matkan varrelta. Lue lisää

Veneellä

Bomballe pääsee sujuvasti myös vesiteitse henkeäsalpaavan Pielisen maisemissa! Löydät veneiden tankkauspisteen Break Sokos Hotel Bombalta, ja vierasvenesatamat joko Break Sokos Hotel Bombalta tai Nurmeksen keskustasta. Venesatamista löytyy myös vesi- ja sähköpiste, Nurmeksen keskustan satamasta myös septitankin tyhjennyspiste veneilijöille.

Lentäen

Voit halutessasi valita lentoreitin Bomballe. Lähimmät lentoasemat löytyvät Kuopiosta, Joensuusta ja Kajaanista, joista on suorat lentoyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Näihin kaupunkeihin lentää Helsingistä noin tunnissa. Kätevimmin pääset saapumaan lentoasemilta Bomballe sopimalla majoitusyrityksen kanssa kyydeistä tai vuokraamalla auton lentoasemalta. Huomaathan, ettei Nurmeksessa ole autonvuokrausta. Joensuusta ja Kajaanista kulkee linja-autoja Bomballe päivittäin. Tarkista lentoaikataulut Finavian verkkosivuilta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuinka liikkua Bomballa?

 Lataa Nurmeksen matkailijakartta helpottamaan kohteiden löytämistä.  

Hyppää Katurin kyytiin

Katuri-palveluliikenne on kutsuohjattua reittiliikennettä. Katurin kuljettajat tuntevat alueen kuin omat taskunsa, ja ovat valmiina kuljettamaan sinua Nurmeksen kylillä ja taajamassa. Katurin kyydit ajetaan tilausten perusteella kotiovelta kotiovelle tai sovitusta paikasta arkipäivisin klo 8-17 välillä. Lue katurin tilausohjeet Nurmeksen kaupungin verkkosivuilta.

Taksi tarkkoihin aikatauluihin

Taksi suositellaan tilattavaksi ennakkoon, mikäli tiedät jo oman aikataulusi. Menevä – taksikeskuksen puhelinnumero on 0800 02120.

Koe Bomba välinevuokrauksella

Mukavalla säällä kannattaa ehdottomasti hypätä pyörän satulaan, ja seikkailla Bomban alueen rauhallisessa ja puhtaassa luonnossa. Voit vuokrata polkupyöriä Nuoriso ja matkailukeskus Hyvärilästä. Lue lisää välinevuokrauksesta

Loading count of favourites list