Loading

Kainiemen huvilat

Kainiemen huvilat
Kainiemen huvilat, VillaErika
Kainiemen huvilat
Kainiemen huvilat, VillaErika

Kainiemi sijaitsee Kynsiniemellä Pielisen rannalla, 12 kilometrin päässä Nurmeksen keskustasta. Kauniille ja rauhalliselle alueelle on rakennettu kaksi tasokasta huvilaa kaikilla moderneilla mukavuuksilla.

Perille päästyäsi tulet yllättymään joka tapauksessa positiivisesti, uskomme niin!

Kainiemi tarjoaa luonnonrauhan lisäksi ympäri vuoden erinomaisia harrastusmahdollisuuksia moneen makuun ja kaikenikäisille. Alueella on yksityinen tenniskenttä, joka on kesäaikaan vapaasti asiakkaiden käytössä. Murtomaahiihdosta pitäville löytyy talvella säiden salliessa perinteiset ladut heti huviloiden välittömästä läheisyydestä.  Myös lumikengillä pääsee tutustumaan ympäröivään luontoon. Syyskaudella alue tarjoaa loistavan tukikohdan esim. metsästystä ja kalastusta harrastaville tai marja- ja sieniretkille.

Valinnan ja vuodenajan mukaan on myös mahdollista järjestää monipuolisia ohjelmapalveluja.

Villa Erika

Villa Erika soveltuu suuremmallekin seurueelle, esim. useamman sukupolven yhteiseen loman viettoon. Tilavia makuuhuoneita on kaksi alakerrassa ja kolme yläkerrassa. Vuodepaikkoja on 13 + 3. Yläkerran makuuhuoneista on mahtavat näköalat Pieliselle. Terassilta lämmitettävä takka lämmittää samalla saunan. Laadukkaassa keittiössä on kaikki mukavuudet ja erinomainen varustetaso. Huvilan varustukseen kuuluu langaton internet-yhteys, joka toimii suoraan myös televisiossa. Huvilalla on oma hiekkaranta ja soutuvene.

Villa Annika

Villa Annika on viihtyisä yhden perheen tai pienen porukan huvila aivan Pielisen rannassa. Makuuhuoneessa, olohuoneessa ja parvella on yhteensä 4+2 vuodepaikkaa.  Huvilassa on terassilta lämmitettävä takka, joka lämmittää samalla saunan. Laadukkaassa keittiössä on kaikki mukavuudet ja erinomainen varustetaso. Huvilan varustukseen kuuluu langaton internet-yhteys, joka toimii suoraan myös televisiossa. Huvilalla on oma hiekkaranta ja soutuvene.

Isomman seurueen on myös mahdollista vuokrata molemmat huvilat samaan aikaan. Villa Erikassa mahtuu ruokailemaan isompikin seurue ja tarvittaessa on mahdollista tilata ruuat ja tarjoilut läheiseltä Männikkölän pirtiltä, joka on kuuluisa herkullisista karjalanpiirakoista ja maukkaista tarjoiluista.

 

Verkkosivustolle

Yhteystiedot

Kainiemen huvilat
Kainiementie, 75500 Nurmes
040 542 0507
kaitsu@selanderoy.fi

Loading count of favourites list