Loading

Kajasteen lomamökit

Nainen sohvalla
Kajasteen lomamökit
Nainen sohvalla
Kajasteen lomamökit

Kajasteen lomamökit sijaitsevat kauniin, kalaisan Nurmesjärven välittömässä läheisyydessä Kajasteen tanssilavan kupeessa. Vuokrattavana kaksi samankokoista, samalla tavalla varusteltua ympärivuotiseen vuokraukseen soveltuvaa Honka-rakenteen pyöröhirsimökkiä. Mökit sijaitsevat vain 3km päässä Nurmeksen keskustasta ja Bomban karjalaiskylään matkaa on 4km. Kaunis Kajasteen tanssilava sijaitsee vain kivenheiton päässä mökeistä.

Mökeissä on tilaa 4-6 hengelle. Alakerta, 45m² sisältää tupakeittiön ja makuuhuoneen. Yläkerrasta löytyy 26m² parvi. Mökit ovat hyvin varusteltuja, kaikkine omakotiasumisen mukavuuksineen.  Mökkien yhteiskäytössä on grillikatos ja ranta. Rannalle ja laiturille on matkaa 100m. Matala ranta soveltuu hyvin uimiseen ja rannan soutuveneet ovat vapaasti asiakkaiden käytössä. Nurmesjärvi on hyvin kalastukseen sopiva ja siitä on helppo kulkuyhteys Pielisen puolelle. Läheltä löytyvät myös mm. Kotilanvaaran hiihtokeskus sekä Porokylän Leipomon leipomomyymälä.

 

Mökki nro 1 voit vuokrata soittamalla numeroon 0503641119 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hannariikka.ruokolainen@gmail.com.

Mökki nro 3 voit vuokrata soittamalla numeroon 045 2323630 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ruokolainenjarkko@gmail.com

 

Verkkosivustolle

Yhteystiedot

Kajasteen lomamökit
Tiirikkalantie 25, 75500 Nurmes

Loading count of favourites list