Loading

Puukarin Pysäkki- Karelian Restaurant & Guesthouse

Puukarin pysäkin ilmakuva
Puukarin Pysäkin ruoka
Puukarin pysäkin ilmakuva
Puukarin Pysäkin ruoka

Majatalo Puukarin Pysäkin huoneista näkymät ovat mitä mainioimmat: majoitustilat sijaitsevat kolmessa eri rakennuksessa, joiden huoneista näet joko kauniille järvelle tai romantiikkaa huokuvalle maaseudulle. Voit valita käyttöösi joko oman tai jaetun kylpyhuoneen. Yhteistiloihin kuuluvat tv-huoneet, täysin varusteltu keittiö ja grillialue, eli halutessasi voit tehdä ruokaa oman makusi ja aikataulusi mukaan!

Puukarin Pysäkillä on myös oma tunnelmallinen ravintolansa, jossa pääset herkuttelemaan paikallisella, majatalon omista tuoreista raaka-aineista valmistetulla ruoalla. Ravintolassa on myös terassi, josta saat ostettua mukaasi hurmaavia kotikutoisia tuotteita matkamuistoksi tai tuliaisiksi.

Kesäisin voit pulahtaa vilvoittelemassa järvessä tai koittamassa kalaonneasi sen kalaisilla vesillä. Talvella voit puolestaan suunnata hiihtämään majatalon vierestä lähteville maastohiihtoladuille ja mykistyä alueen luonnon vakuuttavuudesta. Halutessasi voit lähteä myös luontoretkille joko Hiidenportin ja Tiilikan kansallispuistoihin – kysy retkeä majatalon henkilökunnalta, niin he järjestävät sinulle mielellään kokemuksen kansallispuistojen syleilyssä

Verkkosivustolle Varaa verkkokaupan kautta

Yhteystiedot

Puukarin Pysäkki- Karelian Restaurant & Guesthouse
Kajaanintie 844, 75700 Valtimo
0503443824
majatalo@puukarinpysakki.fi

Loading count of favourites list