Loading

Kesä

Nauti täysillä kesästä!

Nurmes on rauhallinen aktiviteettilomakohde Pielisen rannalla, puolentoista tunnin päästä Kuopiosta, Joensuusta ja Kajaanista. Henkeäsalpaavan kauniit patikointireitit, saariretket Pielisellä sekä luontoa, jossa et todennäköisesti muita kulkijoita kohtaa. Koe aito karjalainen vieraanvaraisuus, Bomba Spa:n karjalainen kylpyläelämys sekä ainutlaatuiset nähtävyydet, kuten Bomban talo. Voit ladata Nurmeksen matkailijankartan täältä, josta omaa matkareittiä voi suunnitella jo ennen matkaa, tulitpa sitten junalla, veneellä, bussilla tai omalla autolla.  

Kesä

Tilaa visitbomba.fi-uutiskirje nyt, niin saat suoraan sähköpostiisi sesongin parhaimmat lomavinkit.

  • Pyöräile tai aja läpi Maisemakylien nauttien maalaismaisemista. Valtakunnallisesti arvokkaita maisema-alueita on neljä; Rasimäen jokilaaksokylä, Ylä-Valtimon viljelymaisemat, Karhunpään rantakylä ja Ylikylän viljelymaisemat.
  • Hyvärilässä on muun muassa uimaranta, rantalentopallokenttä, lasten leikkikenttä, Hyrlinki-kenttä, padel-kenttä ja kyykkä-kenttä! Pihapiirissä on myös Pielis-golf 9-reikäinen golfkenttä joka on Kenttärankingin 9-reikäisten kenttien ykkönen sekä 19-korinen frisbeegolfrata. Multigolf-piste avautuu kesällä 2023, jossa voi pelata frisbeegolfia, futisgolfia ja puistogolfia. Lomatie 12.
  • Break Sokos Hotel Bomban uimaranta sopii hyvin lapsiperheille, lisäksi rannan äärellä on rantalentopallo-kenttä ja frisbeegolfrata. Tuulentie 10.
  • Lokkiharjun rantauimalalla on uimakopit, nuotiopaikkoja. Alueella on leikkialue, ortodoksinen kirkko, frisbeegolfrata ja pururata. Lokkiharjuntie, Valtimo.Sataman uimarannalla on uimakopit, wc:t, kesä kioski ja lasten leikkikenttä. Rantakatu 6, Nurmes. Satamasta lähtevä Rantaraitti kiertää Pielisen ja Nurmesjärven rantamaastoissa jalkakäytäviä pitkin Kauppalan ympäri.
  • Kajasteen tanssilavalla perjantaisin helmat heiluu ja tanssijalkaa vipattaa. Katso esiintyjät osoitteessa www.kajasteentanssilava.fi
Loading count of favourites list