Loading

Kalastusretki veneellä lähivesille

Pielisen retken kanssa kalastamassa

Opastettu kalastusretki Pielisellä

Kalastusretken aikana pääset nauttimaan kesäisestä Pielisestä, Suomen neljänneksi suurimmasta järvestä. Sitä luonnehtivat rannoilla kohoavat jylhät vaarat ja suuret avonaiset järvenselät. Erämainen järvi on monipuolinen kalastuskohde ja retken aikana on mahdollista saada saaliiksi kuhaa, ahventa ja haukea. Neljän tunnin kalastusretken aikana tutustutaan jigikalastuksen saloihin. Retkelle lähdetään Bomban satamasta.

Kesto 4 h. Hinta 450 € 1–6. hlö. Sis. varusteet, oppaan ja kalastonhoitomaksut. Varaukset 2 vrk ennakkoon p. 044 377 9334.

Selkäytimessään vastuullisuus, Pielisen Retki on omalta osaltaan vannoutunut tarjoamaan sinulle luontoa kunnioittavia palveluita niin vesillä, mantereella kuin ruokapöydässä. Vuodesta 2018 alkaen kalastus-, retkeily-, ja ruokapalveluita tarjoava yritys näyttää sinulle tien maukkaisiin ja rentouttaviin elämyksiin Pielisen henkeäsalpaavissa maisemissa. Jotta voisit ammentaa voimaa luonnossa liikkumisesta ja tekemisestä, on luonnon kestävyydestä ja puhtaudesta huolehtiminen tärkeä osa yrityksen toimintaa. Tulevaisuuden visionaPielisen Retki haluaa tuoda entistä enemmän vastuullisuuttaan esille – näin myös sinulle vastuullisen toimijan valitseminen on entistä helpompaa!

Verkkosivustolle

Yhteystiedot

Pielisen Retki
Tuulentie 10, 75500 Nurmes
0500 788 888
bomba@villipohjola.fi

Loading count of favourites list