Loading

Mönkijät

Mönkijöillä ajetaan metsässä

Vuokraa mönkijä Bomballa, Nurmeksessa

Tutustu Nurmeksen alueen luontoon ja metsämaisemiin vuokraamalla mönkijät tai varaa opastettu mönkijäsafari.

Bomba-Action vuokraa mönkijät ja järjestää mönkijäsafarit, joilla pääset haastamaan itsesi ja vierailemaan kiinnostavissa luontoretkikohteissa. Valittavissa on kaksi erilaista safaria.

  • Mönkijäretki Jurttivaaralle lähtee Hyvärilästä ja reitti kulkee hiekkatietä pitkin Jurttivaaralle. Vaaran päältä näkee kauas Pieliselle ja komeat vaarat kruunaavat upean pohjoiskarjalaisen maiseman. Jurttivaaralla on kota, jossa voi nauttia retkieväitä nuotion äärellä. Eväiden syönnin jälkeen ajetaan takaisin Hyvärilälle.
  • Jos haluat mönkijällä ajokokemuksen monipuolisessa maastossa, Ellun safari on sopiva elämys siihen! Mönkijäretki alkaa Hyvärilästä ja reitti kulkee asfalttitietä pitkin Kangaslahteen. Kangaslahdessa reitti vaihtuu metsäreitille, jossa maasto on vaihtelevaa metsämaastosta peltomaastoon ja hiekkateille. Ellun kodalla käännös ja paluu takaisin Hyvärilään.

Safaripaketit sisältävät oppaan, ajovarusteet ja polttoaineen, Jurttivaaran retki sisältää myös retkieväät. Opas opastaa tekniset tiedot ja ajamisen. Kuljettajan on oltava vähintään 15-vuotias ja omistettava T-ajokortti.

Vuokraa mönkijät omalla Bomba-lomallasi

Bomba-Actionilla on vuokrattavissa aikuisten ja lasten mönkijöitä. Mönkijöiden malli CAN-AM T3 traktorimönkijöitä (2012). Mönkijät luovutetaan täydellä polttoainetankilla ja palautus samalla tavalla. Kysy lisätietoja!

Yhteystiedot

Bomba-Action
Kynsiniementie 107, Nurmes
0400 879 890
myynti@bomba-action.fi

Verkkosivustolle

Yhteystiedot

Bomba-Action
Kynsiniementie 107, 75500 Nurmes
0400 879 890
myynti@bomba-action.fi

Loading count of favourites list