Loading

Polkupyörät ja fatbiket

Fatbike pyöräily Jurttivaaralla
Puu-Nurmes pyörällä
Fatbike pyöräily Jurttivaaralla
Puu-Nurmes pyörällä

Polkupyörät ja fatbiket

Vuokraa polkupyörät ja fatbiket omalla Bomba-lomallasi ja pääset helposti liikkumaan Nurmeksen alueella paikasta toiseen!

Pyörällä kannattaa suunnata kaupunkiin ja tutustua kaupungin palveluihin. Nurmeksen keskustan eli Vanhan Kauppalan harjun molemmin puolin kulkee rantaraitti, jolta on hienot maisemat järvelle. Samalla voi ihastella Puu-Nurmeksen vanhoja, historiaa huokuvia rakennuksia.

Vinkki! Google Mapsista löydät reittioppaan ”Nurmeksen kaupunkikierros pyöräillen”. Reitti on noin 15 kilometrin mittainen ja reitin varrelta löytyy nähtävyyksiä ja ruokapaikkoja.

Polkupyöriä on mahdollista vuokrata Hyvärilän välinevuokraamosta. Break Sokos Hotel Bomban hotellin asiakkaat voivat lainata pyöriä vastaanotosta.

Tutustu maastopyöräillen Bomban luontoon

Nopeasta vauhdista nauttiville maastopyöräily on sopiva aktiviteetti. Nurmeksen alueen parhaat maastopyöräilyreitit ovat Raesärkän reitti, Ellun lenkki ja Kotilanvaaran kierros, linkit avautuvat Outdoor Active-sivulle. Maastoon sopivia retki- ja fatbike-polkupyöriä on mahdollista vuokrata Hyvärilän välinevuokraamosta.

Kyläpyöräily paketti Bombalta kylille

Lähde pyöräilemään Ylä-Karjalan kylämaisemiin, Karhunpään upeisiin maisemiin ja Valtimonjokea mukaillen. Reitti kulkee Jokikylän kautta Valtimon kirkonkylälle ja takaisin Nurmekseen. Retken aikana majoitutaan Bomban kylpylähotellissa ja Laitalan Lomissa. Pyöräretken voi pyöräillä myös toisinpäin, jolloin lähtöpaikkana on Laitalan Lomat.

Pyöräilymatka on 59 kilometriä ja vaativuustasoltaan helppo. Lue lisää Äksyjen Ämmien verkkokaupasta!

Polkupyörät, fatbiket ja e-fatbiket

Hyvärilä Nuoriso- ja matkailukeskus
Välinevuokraamo
Lomatie 12
hyvarila@nurmes.fi
040 104 5960
www.hyvarila.fi/aktiviteetit

Yhteystiedot

75500 Nurmes

Loading count of favourites list