Loading

Vesijetit

Kolme miestä vesijeteillä
Kolme miestä vesijeteillä

Vesijettivuokraus tai -retki

Vuokraa vesijetit tai varaa opastettu vesijettisafari ja lähde ihailemaan Nurmeksen kauniita vaaramaisemia Pieliselle!

Puhdasvetinen järvi luo upeat puitteet vesijetti ja vesijettisafari ajeluille. Bomba-Actionin järjestämillä, elämysrikkailla vesijettisafarilla, voit viettää mukavan kesäpäivän läheistesi kanssa. Safareissa on sopivia vaihtoehtoja niin ensikertalaisille, kuin kokeneimmille ajajille.

Valitse neljästä jettisafaripaketista sopivin vaihtoehto

  • Pielisen nähtävyyskierroksella pääset tutustumaan puhtaan siniseen Pieliseen ja sitä ympäröivään luontoon. Safari sopii ensikertalaisille.
  • Kynsisaaren kierroksella ajetaan vesijeteillä Pielisen pintaa pitkin, Kynsisaarta kohti. Itse safarin reitti kulkee saaren ympäri. Ajamisen aikana pääsee ihailemaan saarimaisemia ja kaunista pohjoiskarjalaista luontoa. Safari sopii ensikertalaisille.
  • Jokiretkellä Ylikylän järvelle, pääset ajamaan vesijetillä järvenselkiä ja jokia pitkin. Safarilla vaihtuu nopeasti järvi- ja mökkimaisemat, joten ihailtavaa tällä retkellä riittää.
  • Jos haluat viettää kokonaisen päivän vesillä, Päiväretki Kolille retki sopii juuri sinulle! Vauhtia ja vapauden huumaa ei tältä safarilta puutu. Reitti Nurmeksesta Kolille kulkee suuria selkiä pitkin. Kauniit ja vaihtuvat maisemat kruunaavat matkan Kolille. Perille saavuttua, nautitaan herkullinen lounas Ala Majalla ja lounaan nautittua, noustaan kävellen Kolin huipuille. Huipuilta avautuu kaunis järvimaisema. Päivän päätteeksi vesijeteillä ajetaan takaisin Nurmekseen.

Huomioitavaa

Kaikilla safareilla on säävaraus.

Safaripaketit sisältävät

Hintaan sisältyy oppaan palvelut, märkäpuku, pelastusliivit ja bensat. Lisäksi lounas Päiväretki Kolille-vesijettisafarilla.

Vuokraa vesijetti omalla Bomba-lomallasi

Bomba-Actionilta on myös mahdollista vuokrata vesijettejä omaan käyttöön. Vesijetit luovutetaan täydellä tankilla ja polttoaineet veloitetaan kulutuksen mukaan. Vuokraajalta edellytetään tuntemusta veneilystä ja uimataitoa. Kysy lisätietoja!

Yhteystiedot
Bomba-Action
Kynsiniementie 107, Nurmes
0400 879 890
myynti@bomba-action.fi

Verkkosivustolle

Yhteystiedot

Bomba-Action
Kynsiniementie 107, 75500 Nurmes
0400 879 890
myynti@bomba-action.fi

Loading count of favourites list