Loading

Lomalle Hyvärilään

Koska kokemuksia ei voi korvata

Loma Hyvärilässä tarkoittaa yhteistä aikaa, rauhallisia aktiviteetteja ja hyvää luomuruokaa. Koe mystinen Pielinen, kumpuilevat vaaramaisemat ja kolme kansallispuistoa saman matkan aikana.

Varaa Itä-Suomen lomasi

Koe Hyvärilässä Pielisen rantamaisemat, aktiviteetit sisällä ja ulkona sekä maistuva luomulounas.

Hyvärilän maisema

Perhelomatarjous

Perhelomatarjous Hyvärilään. Sis. majoituksen Hostelli Rantatuvassa tai leirintäalueen mökissä (2 aikuista ja 1-3 lasta), liinavaatteet, aamiaiset sekä saunavuoron.

199€
/3 vrk
Melonta kajakilla Pielisellä

Kajakilla Pieliselle

Hyvärilästä voi vuokrata kajakit ja lähteä melomaan Pieliselle. Kajakkeja on viisi kappaletta.

20€
/h
Suplautailua järvellä

SUP-laudoilla vesille

Hyvärilästä voi vuokrata SUP-lautoja kesällä 2022. SUP lautoja on yhteensä yhdeksän vuokrattavissa.

20€
/h
Melonta kanootilla

Kanoottiretkelle saareen

Kanootit ovat 2–3 hengen kanootteja. Kanootteja on kaikkiaan 8 kpl/3 hengen ja 2 kpl/2 hengen.

15€
/h

Lomalle Hyvärilään

Hyvärilä sijaitsee Nurmeksessa puolentoista tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta, Joensuusta ja Kajaanista. Meille hurauttaa Helsingistä autolla kuudessa tunnissa tai junalla seitsemässä tunnissa. Alueemme on tunnettu Bomban talosta ja Bomban hemmottelukylpylästä, josta Bomban matkailualue onkin saanut nimensä. Kolin, Tiilikkajärven ja Hiidenportin kansallispuistojen retkeilyreiteille on matkaa vain tunti autolla.

 

Nuoriso- ja Matkailukeskus Hyvärilä

 

Rauhallisia aktiviteetteja lomallesi

Lomaan Hyvärilässä kuuluu yhteisten muistojen luominen ja yhdessä tekeminen. Seurueille sopivaa tekemistä samasta pihapiiristä voisi olla padelin, hyrlingin, fussballin tai frisbeegolfin pelaaminen tai retkeily. Evääthän saat matkaan hotellin aamupalalta.

Nurmeksessa ollessa Pielinen on tärkeä osa lomaa ja se kannattaa kokea vesiltä käsin. Pieliselle pääsee SUP-laudoilla, kanooteilla, kajakeilla, soutuveneillä tai vaikka pulahtamaan uimarannalta tai laiturilta suoraan järveen.

Kenttärankingin 9-reikäisten golfkenttien mittelössä Hyvärilän ympärillä oleva Pielis-Golf valittiin Suomen parhaaksi. Koe siis kaunis ja hyvinhoidettu golfrata lomallasi.

Majoitus luonnon äärellä

Hyvärilässä on monta eri majoitusvaihtoehtoa, joista voit valita seurueellesi juuri sopivan vaihtoehdon. Leirintäalue mökkeineen tarjoaa edullista majoitusta etsivälle sopivan vaihtoehdon. Leirintäalue on aivan muun majoituksen äärellä, joten voit tuoda omaan lomaan lisämaustetta nauttimalla hotelliaamupalan tai luomulounaan.

Todellista luontokokemusta etsivälle tentsile-majoitus sopii hyvin. Tentsile on kahden hengen teltta, joka kiinnitetään riippumattomaisesti puiden väliin. Voi vuokrata teltan suoraan Hyvärilän vastaanotosta.

Vuokraa meiltä Tentsile-teltta yöpymiseen ja oleskeluun. Tentsilessä majoittuu 1–3 henkilöä ja kantavuus on 400 kg, lisäksi se on helppo ja nopea kasattava, eikä se jätä jälkiä luontoon

Valmiiksi laitetut lakanat, katettu pöytä, vaivattoman loman tuntua saat Kartanonhotellin ja lomahuoneiston majoituksesta.

Hyvä olo hyvästä ruoasta

Kahden tähden luomuravintola tarjoilee päivittäin monipuolisen lounaan, joka on saanut kiitosta runsaasta salaattipöydästä, kasvisvaihtoehdoista ja itsetehdystä leivästä. Noutopöydästä voit maistella paikallisia herkkuja, kuten paikallisleipomon karjalanpiirakoita.

 

Hyvärilän lounas
Hyvärilän lounas

 

Hyvärilän leirikoulut Nurmeksessa ovat elämää varten!

Uskomme, että leirikoulut voivat muuttaa elämää monella tavalla. Siksi me Hyvärilässä olemmekin keskittyneet pieniin ja suurin kokemuksiin, jotka opettavat, naurattavat, laittavat hikoilemaan, tuovat ihmiset yhteen ja aina välistä täyttävät mahan. Hyvärilä on ympärivuotinen nuorisokeskus leireille, nuorille ja nuorten kanssa toimiville. Sijaitsemme Pohjois-Karjalassa, Nurmeksessa, entisellä maatilalla kauniin Pielisen rannalla. Me teemme työtämme täällä oppimista, mutta myös elämää varten.

Hyvärilä lyhyesti

Olemme yksi Suomen yhdeksästä nuorisokeskuksesta. Olemme nuorten hyvinvointia, oppimista ja kehittymistä varten. Sijaitsemme Pohjois-Karjalassa, entisellä maatilalla järven rannalla. Meillä on erittäin monipuoliset ohjelmat ja liikuntamahdollisuudet ulkona ja sisällä ympäri vuoden. Lyhyet matkat Kolin kansallismaisemiin, Bomban kylpylään ja Ruunaan koskenlasku- ja retkeilyalueelle.

Paras leiri koskaan

Haluamme teille leirikoulun, joka on paras leiri koskaan: Yhdessä teemme toiveittenne pohjalta suunnitelman ja toteutamme turvallisen leirikoulun. Näin koette aina Hyvärilän parhaimmat puolet ja voitte keskittyä yhdessäoloon teidän leirikoulussanne.

Olemme mukana leirikoulusi suunnittelussa

Autamme mielellämme leirikoulusi suunnittelussa eli asioissa mitä kannattaa ottaa huomioon ennakkoon, miten valmistautua matkaa varten ja kuinka toteutukset rakennetaan käytännön tasolla

Perhelomalle Hyvärilään

Varaa lomasi Itä-Suomen vaaramaisemiin Pielisen rannalle ja käy syvemmälle luontoosi.

Varaa lomasi
Loading count of favourites list